03 nov 2023

Foto’s campagne ‘Vrijwilligerswerk raakt mensen. Wie raak jij?’ in Grote Kerk

In de Grote Kerk zijn t/m 29 november foto’s te zien uit de campagne: ‘Vrijwilligerswerk raakt mensen. Wie raak jij?’ van stichting de Kap. De foto’s zijn o.a. gemaakt door de Apeldoornse fotografe Renée Krijgsman. Zij is gespecialiseerd in het fotograferen van ‘bijzondere levensmomenten’ en heeft belangeloos aan deze campagne meegewerkt. 

 De RAAK-campagne draait om inspirerende ervaringsverhalen van Apeldoorners die vertellen welke impact hun vrijwillige inzet heeft op het leven van degene die zij helpen, maar ook hoe het vrijwilligerswerk henzelf raakt. Zoals Ben (52), die naast zijn baan als administratief-juridische medewerker bij het UWV de 49-jarige Roberto helpt met zijn financiën. “Toen ik besefte hoeveel ik voor een ander kon betekenen kwam ik zelf ook beter in mijn vel te zitten”, zegt Ben. “En wat zijn nou vier uurtjes per maand?” 

 Lees meer inspirerende vrijwilligersverhalen op www.dekap.nl/wie-raak-jij. Wil jij ook een stadsgenoot raken en tegelijkertijd nieuwe mensen leren kennen? Meld je dan als vrijwilliger aan bij de Kap via info@dekap.nl of bel 055 529 55 20 en ervaar hoeveel voldoening en plezier het geeft om een ander te helpen. 

Fotobijschrift:
Foto van Ben (rechts) en Roberto uit de campagne ‘Vrijwilligerswerk raakt mensen, wie raak jij’. De foto’s zijn t/m 29 november te zien in de Grote Kerk. (foto: Renée Krijgsman)